Booking.com

Traveller Review Awards 2020

booking

Oak Leaf Residences

O nama

 

Naše vile, okružene drevnom hrastovom šumom, nalaze se nedaleko od morske obale, na 250 m nadmorske visine, U toku svog odmora u ovom mirnom i harmoničnom predjelu, zaboravićete da ste na samo nekoliko minuta od Budve.

 

DETALJNIJE

Vile

 

Prostrane dvospatne vile sa privatnim bazenom, dva parking mesta i velikim dvorištem na kome se nalazi terasa sa fantastičnim pogledom na Jadransko more, predivne plaže Budve, Stari Grad i ostrvo Sveti Nikola. U svakoj vili nalaze se 3 spavaće sobe, kuhinja i terase za savršen odmor kao kod kuće. Svaka od naših vila ima površinu od dvesta sedamdeset kvadratnih metara i dizajnirana je u klasičnom mediteranskom stilu sa prostranim dvorištem za uživanje i odmor, sunčanje, plivanje i sportske aktivnosti. Na nižem nivou dvorišta raste drveće citrusa, a na glavnom nivou se nalazi privatan bazen i terase.

Restoran

 

«Oak Leaf Restaurant» is located on site and serves a delicious continental breakfast, which is included in the accommodation fee. For a family lunch or a romantic dinner, we offer a selection of European «A la Сarte» dishes and special exquisite «A la Chef» from our Chef. The restaurant has a bar and a terrace with stunning sea views.

SPA CENTAR

 

Za opuštanje i dobro raspoloženje predlažemo Vam da posjetite naš SPA centar u kome se nalaze sauna i tursko kupatilo. Termini se rezervišu unapred i besplatni su za sve naše goste.

ŠUMSKI PARK

 

Za šetanje, hajking ili prosto odmor u prirodi u okviru našeg kompleksa otvoren je šumski park (1,1 Ha) u sjenovitoj hrastovoj šumi. Fantastična kombinacija planinskog i morskog vazduha pomoći će Vam da se opustite i obnovite Vaše snage. Pored uživanja u prirodi na raspolaganju su Vam prostor za workout i dječije igralište.

Što kažu naši gosti

logoo

HOME AWAY FROM HOME

footpic

NASLOVNA

INFORMACIJE

CIJENE

GALERIJA

BLOG

KONTAKT

WEB CAM


© OAK LEAF RESIDENCES